اخبار اخبار | رویداد ها | داخلی

۱۴۰۴/۰۲/۱۴ ۲۱:۳۰روابط عمومی گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات

فصل جدید جلسات کار ویژه اقتصاد هوشمند و دانش بنیان گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات با ترکیب جدید اعضاء کار ویژه آغاز شد 

این جلسات که با ریاست جناب آقای دکتر اسلامیان عضو موظف هیات مدیره و دستیار عالی مدیر عامل گروه سپهر صادرات تشکیل می شود ماموریت نظارت و پی گیری اجرای تحول دیجیتال در گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات و شرکت های تابعه به همراه بررسی طرح های سرمایه گذاری در حوزه های دانش بنیان و اقتصاد هوشمند و تبین و تعیین راهبردهای گروه سپهر در زیست بوم فناوری و دانش بنیان را بر عهده دارد تاکنون سه فصل 15 جلسه ای از جلسات این کار ویژه در سالهای گذشته برگزار شده است اعضای این فصل از جلسات آقایان سرفرازیان ، زالی ، شمشیریان ، ادب زاده ، ایرانشاهی ، گویا ، عزیزنژاد و آزاد‌ رنجبر هستند.
در اولین جلسه دکتر وکیلی مدیر عامل شرکت ضمن بیان خلاصه ای از اهداف این کار ویژه و اهمیت و اولویت اقتصاد هوشمند و دانش بنیان در راهبرده های سرمایه گذاری گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات از اعضای جلسات کارویژه خواست ضمن نضارت و پی گیری جدی بر اجرای سند تحول دیجیتال گروه سپهر راهبردهای سرمایه گذاری و حضور موثر شرکت را در زیست بوم و حوزه های کسب و کارهای دانش بنیان افق 1405 مشخص و در حوضه هوش مصنوعی با توجه به فرهنگ سازی و کسب تجارت نقشه راه گروه را بروز رسانی نمایند.
در ادامه جلسه دکتر اسلامیان عضو هیات مدیره ، ضمن خوشامدگویی به تمامی حضار، به تشریح اهداف و دستورکار جلسات کارویژه پرداختند. ایشان با اشاره به جایگاه ویژه این جلسات در سال گذشته، بر ضرورت تداوم و تقویت آنها در سال ۱۴۰۴ تأکید نمودند و بیان کردند: جلسات کارویژه به‌عنوان بستری راهبردی برای هم‌افزایی و تحقق اهداف کلان سازمانی، نقش بی‌بدیلی ایفا کرده‌اند.
در بخش دیگری از این مراسم، احکام اعضای محترم کارویژه توسط مدیرعامل محترم گروه تقدیم شد. سپس نوبت به بیان نظرات اعضا رسید که هر یک از حضار به ترتیب به ارائه نقطه نظرات، پیشنهادات و دغدغه‌های خود پرداختند. این تبادل نظر فنی و تخصصی که با مشارکت فعال تمامی اعضا همراه بود، پس از بحث و بررسی‌های کارشناسی، به تصویب مصوباتی منجرگردید.
#جواد وکیلی